Paulo Coelho – Unsprezece minute

1Romanul Unsprezece minute este povestea Mariei, o fată dintr-un sat brazilian, ale cărei prime întâlniri inocente cu dragostea o lasă cu inima frântă. La o vârstă fragedă, ea se convinge că nu va găsi niciodată dragostea adevarată, crezând în schimb că „dragostea este un lucru cumplit care te face să suferi…”
O întâlnire întâmplătoare în Rio de Janeiro o face să plece la Geneva, unde visează să găsească faimă şi bogăţie, dar sfârşeste în stradă, ca prostituată. În Geneva, Maria se îndepărtează tot mai mult de dragoste, devenind tot mai fascinată de sex.
În cele din urmă, concepţia ei lipsită de speranţă despre dragoste este pusă la încercare când cunoaşte un tânăr şi chipeş pictor. În această odisee a descoperirii de sine, Maria are de ales între a urma o cale a întunericului – plăcerea sexuală de dragul plăcerii sexuale – sau a risca totul pentru a-şi găsi „lumina lăuntrică” şi posibilitatea sexului sacru, a sexului în contextul dragostei.
În acest palpitant şi îndrăzneţ roman, Paulo Coelho analizează cu sensibilitate natura spirituală a sexului şi a dragostei şi ne invită să ne confruntăm cu propriile prejudecăţi, cu propriii demoni, să ne aflăm propria „lumină lăuntrică”.

De acelaşi autor:

Învingătorul este întotdeauna singur

Alchimistul

Vrăjitoarea din Portobello

Al cincilea munte

Walkiriile

Brida

Dragostea. Citate

Jurnalul unui mag

Order Unsprezece minute Preţ @ RON37,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *