Paulo Coelho – Brida

pozaPublicata în Brazilia în 1990, Brida, a treia carte scrisă de Paulo Coelho după Alchimistul, a fost tradusă în 24 de limbi şi a devenit rapid numărul 1 în topul bestsellerurilor din Rusia, unde s-a vândut în peste 250 000 de exemplare, fiind de asemenea una dintre cele mai bine vândute cărţi în Olanda, Grecia, Cehia şi Africa de Sud.

„Cand am scris această carte şi am publicat-o în Brazilia acum mai bine de 18 ani, teme precum latura feminină a lui Dumnezeu erau încă străină majorităţii oamenilor.

Totuşi, odată cu trecerea timpului, am observat o schimbare a percepţiei – oamenii fiind mai deschişi spre o abordare intuitivă a lumii şi mai puţin convinşi de regulile rigide ale societăţii.” (Paulo Coelho)

Romanul explorează temele preferate ale scriitorului brazilian – principiul feminin, religiile păgâne şi percepţiile iubirii – şi ne lasă să înţelegem ca cel mai nobil lucru care i se poate întâmpla cuiva este descoperirea misterului.

Brida este povestea unei tinere care crede că exista o punte intre vizibil şi invizibil. În căutările ei, întâlneşte un înţelept care-o învaţă să-şi înfrângă temerile şi o femeie care o învaţă să danseze ascultând muzica tainică a lumii. Amândoi văd că ea are un Dar, însă ştiu că acest Dar nu are valoare decât dacă ea ajunge să-l descopere singură.

de acelaşi autor:

Învingătorul este întotdeauna singur

Alchimistul

Vrăjitoarea din Portobello

Al cincilea munte

Walkiriile

Dragostea. Citate

Jurnalul unui mag

Order Paulo Coelho Preţ @ RON34,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *