Paulo Coelho – Diavolul şi domnişoara Prym

UnknownO comunitate devorată de lăcomie, laşitate şi frică. Un om persecutat de fantomele trecutului său dureros. O tânăra femeie în căutarea fericirii. Într-o săptămână plină de evenimente, fiecare dintre ei se va confrunta cu întrebări despre viaţă, moarte şi putere şi fiecare dintre ei va trebui să-şi aleagă propria cale.
Vor alege binele sau răul? Scena acestei lupte extraordinare este îndepprtatul sat Viscos. Soseşte un străin, purtând cu el un rucsac în care se află un caiet şi unsprezece lingouri de aur. El vine aici pentru a afla răspunsul la o întrebare care îl chinuie: oamenii, în esenţă, sunt buni sau răi? Întâmpinându-l pe misteriosul străin, întreg satul devine complice la intriga lui sofisticată, care va marca pentru totdeauna vieţile locuitorilor.
În acest roman uluitor, Paulo Coelho prezintă lupta dintre lumină şi întuneric din adâncul fiecărui suflet şi mesajul ei pentru viaţa noastră de zi cu zi: să îndrăznim să ne urmăm visele, să avem curajul de a fi altfel şi să ne stăpânim teama care ne impiedică să trăim cu adevarat.
Diavolul si domnisoara Prym este o poveste încărcata de emoţie, în care integritatea fiinţei umane este supusă unui test cumplit.

de acelaşi autor:

Învingătorul este întotdeauna singur

Alchimistul

Vrăjitoarea din Portobello

Al cincilea munte

Walkiriile

Brida

Dragostea. Citate

Jurnalul unui mag

Order Diavolul şi domnişoara Prym Preţ @ RON32,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *