Un milion de români îşi vor lua tablete anul acesta. Dar ce citesc?

tableteVânzările de tablete s-au triplat anul trecut şi vor creşte cu încă 50% în acest an. Potrivit estimărilor, românii vor cumpăra între 800 de mii şi un milion de tablete în 2014. Preţurile încep de la 200 de lei şi pot ajunge la 4.000 de lei. În medie însă, un român cheltuieşte 700-800 de lei pentru o tabletă, informează Digi24.

Citeşte: Dă-te pe placă!

Înainte de Paşte am vrut să cumpăr unei nepoate de opt ani un Kindle. Bunicii au spus că nu prea citeşte cărţi. Şi m-au rugat să-i cumpăr tabletă. Când i-am dat-o nu mai putea de bucurie. Aproape că nu mai respira. Când a reuşit să o deschidă a întrebat cum se instalează jocurile?

În România piaţa ebook-urilor este de doar 1%.

Anul trecut în SUA, pentru prima oară, vânzările de Ebook-uri l-au depăşit pe cele ale cărţilor în format clasic, cu 12 procente, informează Amazon.com

Ce ne facem cu cititul la români?

 

 

 

 

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *