„Scara leilor” a Doinei Uricariu se montează joi şi la Bucureşti. Doar pentru două ore.

Doina Uricariu lansează joi, 4 august 2011, ora 17,30, pentru bucureşteni Scara Leilor la librăria Mihail Sadoveanu de pe Magheru. Autorul va fi flancat de critici de prestigiu de la revistele „Luceafărul”, „Observator cultural” și „România literară”.Cele două volume de memorii și documente inedite din arhive istorice, diplomatice, ale Vaticanului, etc sau aflate în fosta arhiva de la Versoix cu privire la istoria României și a Europei postebelice continuă un periplu memorialistic amplu deschis de carteaMaxilarul inferior, în 2 volume, publicate tot în colecția eco-grafii a editurii Polirom.

Miercuri revista „Observator cultural” publică două pagini cuprinzând un amplu interviu ce mi-a fost luat de către Marius Ghilezan despre această carte.
Întâlnirea va fi urmată de o ședință de autografe.

Cartea Maxilarul inferior a fost nominalizată la premiile revistei Observator cultural obținând Premiul publicului,
a primit premiul pentru proză al revistei Convorbiri literare și a fost nominalizată la Premiile USR.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *