Nora Roberts – Trăieşte clipa. Cvartetul mireselor

1Parker, Emma, Laurel si Mac sunt prietene din copilărie. După ani întregi în care au improvizat nunţi magnifice în curtea din spatele casei, ele lucrează în propria lor companie specializată în organizarea de nunţi din Connecticut.
Laurel McBane este pasionată de artă culinară şi creează cele mai extravagante şi mai strălucitoare torturi şi deserturi, tuşa finala a unei nunţi perfecte, aşa cum sunt cele organizate de cele patru prietene pentru clienţii lor. Cât despre dragoste, crede în ea doar în teorie, căci este mult prea modestă ca să-şi închipuie că poate avea parte de ea. Mai ales că este atrasă de tipul de bărbat puternic şi inteligent, exact aşa cum este Delaney Brown, fratele lui Parker, de care Laurel este îndrăgostită în secret încă din copilărie. Del este atât de protector şi de drăguţ, încât ea nu crede că ar putea să depăşească vreodată graniţa prieteniei. Dar, când o clipă de pasiune dezlănţuită o aduce în braţele lui, într-un sărut pătimaş, Laurel va trebui să-şi învingă temerile din propria minte şi să transforme clipa în eternitate.

Nora Roberts, unul dintre cei mai bine vânduţi autori în topul New York Times, ne oferă o poveste despre legăturile indestructibile ale prieteniei şi despre puterea de netăgăduit a dragostei.

Povestea celor patru prietene se împlineşte în Fericiţi pentru totdeauna, volumul al patrulea din Cvartetul mireselor.

de acelaşi autor:

Dezvăluire şocantă

Jurnalele unei prostituate de lux

Legături fatale

Crinul roşu

 

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *