Max Landsberg – Leadership

Contrar aşteptărilor, nu trebuie să fiţi carismatici şi nu trebuie să aveţi cine ştie ce calităţi ieşite din comun pentru a conduce. Oricine poate conduce, doar nimeni nu s-a născut conducător. Vă este suficient un singur punct forte, să spunem relaţionarea cu oamenii sau talentul de a vinde, dar pentru a fi cu adevărat lider aveţi nevoie de un nivel minim al tuturor celor trei dimensiuni prezente în formulă. De fapt aici e tot secretul, de aceea autorul consideră importantă multiplicarea aptitudinilor şi nu însumarea lor! Oricine se va angaja ca, alături de echipa sa, să creeze viziune, motivaţie şi elan va fi privit ca un lider. Celor trei componente-cheie ale formulei le sunt dedicate câte trei capitole. Azi, la tot pasul ni se cer iniţiative personale, de aceea leadership-ul este o atitudine de viaţă necesară tuturor şi pe care trebuie să o dezvoltăm pentru a ne realiza pe deplin.

De acelaşi autor

Coaching

Motivarea

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

One Responseto “Max Landsberg – Leadership”

  1. Martynex spune:

    Multiplicarea aptitudinilor?
    In ce timp?In democratie acest Concept-raportat la Exigentele Ortodoxe aduce Intuneric Total. Aptitudini multe si „marunte”vedem in vremurile de Azi dar cu Nimic nu face viata mai frumoasa.
    Concepte capitaliste care au succes doar pt Cei Paraleli cu Providenta.
    Va salut.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *