Iluzia capitalismului în România – Concurs cu bursă!

Odată cu lansarea cărţii  Iluzia. Erou şi antierou în crizele economice, prima carte a lui Andrei Hrebenciuc, ce va avea loc vineri 19 noiembrie, ora 17.00, la standul editurii Corint din cadrul Târgului Gaudeamus, autorul va anunţa şi începutul concursului pentru bursa oferită tinerilor cu idei. Andrei Hrebenciuc va dona, sub forma unei burse de merit, toţi banii proveniţi din drepturile de autor asupra volumului. Cei care doresc să participe la acest concurs trebuie să se înscrie, începând cu data de 17 noiembrie 2010, pe site-ul editurii Corint, www.edituracorint.ro, şi să trimită la adresa iluzia@edituracorint.ro o scrisoare de motivaţie şi un eseu cu tema Iluzia capitalismului în România.

Andrei Hrebenciuc este în prezent preparator universitar, doctorand în cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti unde predă microeconomie, macroeconomie şi economie europeană. Cu o experienţă bogată de cercetare în funcţionarea politicilor economice la nivel european şi în abordările internaţionale asupra teoriilor de creştere economică sustenabilă, face momentan parte din echipa de management al unui proiect de anvergură cu finanţare europeană, din domeniul universitar.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

2 Responsesto “Iluzia capitalismului în România – Concurs cu bursă!”

  1. Niels Schmecker spune:

    Sunt o gramada de link-uri „sparte” pe aici. Ceea ce ma nemultumeste, sper ca nu pentru mult timp… 🙂

  2. Ilă Citilă spune:

    multumim de sesizare

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *