Constantin Anghelache – Tratat de statistică teoretică şi economică

UnknownLucrarea acoperă tematica statisticii  teoretice şi economice şi se bazează pe o bibliografie amplă din literatura de specialitate românească şi din străinătate, studiată de autor.

Desigur, nimeni nu poate să-şi aroge dreptul de a fi unicul descoperitor sau inventator de teorie a statisticii sau de analiză statistică la nivel micro-, de ramură (activitate) sau macroeconomie.

Totuşi, fiecare dintre cei care au zăbovit în a aduce această ştiinţă la nivelul şi îndemâna celor interesaţi de studiul fenomenelor social-economice îşi are meritul său, sens în care şi sintetizarea originală a acestei lucări poate fi astfel apreciată.

Aduc mulţumiri colegilor cu care am publicat împreună alte lucrări şi/sau articole şi comunicări menţionate în bibliografie, lucrări din care am preluat unele aspecte, pe care le-am inserat în prezenta lucrare, cu specificarea sursei.

Lucrarea se adresează tuturor specialiştilor în domeniu, managerilor, studenţilor învăţământului universitar de stat şi privat, de lungă şi de scurtă durată, care studiază statistica.

De acelaşi autor

Euro 2000. Ultima bătălie a secolului XX

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *