Concurs: Vrei să cinezi cu un monument viu?

carti anatomia succesuluiRevoluţia facebook continuă.“Anatomia succesului, Marius Ghilezan de vorbă cu Dorin Sarafoleanu”, carte apărută la RAO în urmă cu o lună a ajuns la peste 10.000 de accesări pe internet. Se zice că poveştile despre monumentele în viaţă nu se vând. Volumul s-a epuizat din multe librării din ţară. Cine pune mâna pe carte să-şi facă o fotografie cu cele 335 de grame, care cuprind “sufletul, opera şi viaţa bunului de patrimoniu, Dorin Sarafoleanu” (vorba lui Liviu Mihaiu) şi să o urce pe facebook cu #anatomia-succesului. Selfie e la modă. Primii trei internauţi care obţin cele mai multe share-uri până de Sfântul Nicolae vor fi invitaţi să cineze în Bucureşti sau Timişoara cu cei doi autori pe la mijlocul lunii decembrie. Ca bonus, vor primi pe lângă autografe şi volumul în format digital.

Dă-i cu share-ul că e lucrul bine făcut deja, nu promis! Să ne respectăm monumentele vii!

Rapoartele de monitorizare se vor strânge pe pagina cărţii de pe facebook. Aduni şi transmiţi aici. Cu cât mai multe share-uri cu atât mai mult dăm preţ valorii.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *