Marius Ghilezan – Anatomia succesului. Marius Ghilezan de vorbă cu Dorin Sarafoleanu

UnknownRecomandat de Buchiseala.ro

Anatomia succesului contrazice cutuma împământenită că te poți realiza profesional doar părăsind România. Din medic de țară, profesorul doctor Dorin Sarafoleanu a ajuns, în mai puțin de patruzeci de ani, să conducă elitele mondiale ale specialității sale. Din patriotism științific, a refuzat să plece în străinătate. A creat o școală de excelență care-i poartă numele.

A fost primit de Sanctitatea Sa Papa Ioan Paul al II-lea, de președinți de state și șefi de guvern. A vindecat mari personalități ale lumii. A plecat cu gândul că trebuie să se întoarcă. Învățând de la părinții spirituali că omul vine la medic cu ce are cel mai de preț, viața, asemenea avocatului care apără un criminal sau un violator în serie și spune „noi, onorată instanță”, s-a identificat mereu cu pacientul său și a luptat alături de el pe aceeași redută, pentru că nimic nu e mai de preț decât sănătatea.

Știați că inteligența de moștenește? Vreți să fiți egali cu oamenii mari ai lumii? Aveți în carte un model despre cum poți ca român, prin determinare și știința lucrului bine făcut, să cucerești lumea locuind și muncind în București.

Order Anatomia succesului. Marius Ghilezan de vorbă cu Dorin Sarafoleanu Preț @ RON39,99

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

One Responseto “Marius Ghilezan – Anatomia succesului. Marius Ghilezan de vorbă cu Dorin Sarafoleanu”

  1. Alexandru Cristian spune:

    RECOMAND CU PLACERE ACEASTA CARTE!!!! ESTE UN EXEMPLU DEMN DE URMAT

    Alexandru Cristian

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *