Yves Chiron – Anchetă asupra aparițiilor Fecioarei Maria

Locul: un câmp pustiu, o peşteră, capela unei mănăstiri. Momentul: noaptea sau dimineaţa devreme, în Lourdes, Paris, Fatima sau în altă parte. Martori: credincioşi, oameni simpli. Semn de avertizare: o rafală de vânt, un fulger pe cer, un porumbel alb. În cele din urmă apare Fecioara… În cele mai multe cazuri, aceasta se anunţă: „Eu sunt Fecioara celor săraci“, „Eu sunt Neprihănita Zămislire“…
În urma celor 662 de apariţii înregistrate de la începutul secolului, mulţi au început să îşi pună întrebări. Miracole sau trucuri? Biserica, la rândul ei, caută să explice vindecările care preced adesea apariţiile. Yves Chiron a încercat să facă diferenţa dintre ficţiune şi realitate, realizând o anchetă foarte bine documentată, ce are la bază unul dintre fenomenele ce alimentează o mulţime de pasiuni, temeri şi speranţe.

Order Anchetă asupra aparițiilor Fecioarei Maria Preţ @ RON28,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *