Victor Suvorov – Ultima republică. Cauza sfântă. Vol II

Al doilea volum al Ultimei republici analizează planul strategic al lui Stalin de a cuceri Europa. Pe baza materialelor deja cunoscute, dar şi a unor documente noi, autorul arată că Stalin i-a sprijinit de fapt pe liderii germani, cu care a conspirat pentru a ocoli prevederile Tratatului de la Versailles ce interzicea reînarmarea Germaniei. Uniunea Sovietică a antrenat în secret ingineri şi ofiţeri germani şi a oferit baze-le şi fabricile necesare pentru război. Descriindu-l pe conducătorul sovietic ca pe un geniu diabolic obsedat de viziunea unei revoluţii comuniste mondiale, Suvorov demontează mitul potrivit căruia URSS a fost o victima a agresiunii germane.

De acelaşi autor

Ultima republică. De ce a pierdut Uniunea Sovietică al doilea război mondial? Vol I

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

One Responseto “Victor Suvorov – Ultima republică. Cauza sfântă. Vol II”

  1. Tanirt spune:

    Da, pai cand sunt „calare” pe calculator, sunt, cand nu… nu.. :PTocmai ce m-am iontrs din concediu si timp de 16 zile nu am vazut calculator deci acum sunt „calare” :PEu sa stii ca am ajuns deja la concluzia ca mi-am gresit vocatia :PNu stiu cat talent am la povestit pt ca scriu cum imi vine sincer.. dar ma bucur ca unii apreciaza ce fac eu pe aici :PDe mostenit sigur o mostenesc pe mama, care e pe partea umana, dar uite ca am si jumate de parte reala in mine (de la bunicu) pt ca ma pricep bine si la cifre deci.. sunt cam strutocamila probabil 😛

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *