Vasile Ernu a deschis Clubul de lectură

De ziua bolşevismului (pe care nu-l mai sărbătoreşte nimeni), în Club Schift din Bucureşti, Vasile Ernu a citit din prima sa carte Născut în URSS, acum tradusă în patru limbi, inclusiv la vecinul de la Răsărit. Autorul ne-a amintit despre fuga după jinşi şi entuziasmul găsirii lucrurilor nepermise, în perioada comunistă. Delicioasă prezentare a amestecurilor de votcă, într-o povestire din carte. Lectura sa e simplă, ciocănitoare în hipotalamus. Uşor de recunoscut şi el (cu şapcă) şi opera sa cu cheapeau.

Andrei Ruse a fost amfitrionul serii.  Peste două săptămâni, Bogdan Coşa va prezenta texte de proză din cartea sa de debut,  iar debutantul de anul trecut, Stoian G. Bogdan, va citi din romanul său, care va apărea la Editura Trei, Nu ştiu câte zile.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

3 Responsesto “Vasile Ernu a deschis Clubul de lectură”

  1. bogdan coșa spune:

    proza, domnu ila, proza voi prezenta si eu 🙂

  2. vioricanica spune:

    cred ca este un eveniment foarte necesar pentru toata lumea ..

  3. Florin Puscas spune:

    Cum nu-l mai sărbătorește nimeni? Ernu și Rogozanu 100% îl sărbătoresc. :)) Cu tot cu idolul lor Troțki.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *