Vân(z)ătorul de cultură, la Diverta

1De ce luna februarie are mai putine zile?, Ce român este considerat întemeietorul geografiei moderne?, Cum arăta de fapt steagul piraţilor?, Care este ghicitoarea care l-a omorât pe Homer?, Ce aveau vikingii pe coif?, De ce Iisus s-a născut la 25 decembrie şi nu în oricare altă zi? Toate aceste întrebări au răspunsuri simple, uneori altele decât ne aşteptăm, zic organizatorii evenimentului Vân(z)ătorul de cultură, care va avea los sâmbătă 31 iulie, ora 19,30 la Magazinul Diverta, strada Magheru, din Bucureşti (sus la cafenea). Leon Magdan este amfitrionul serii. Spectacolul actorului Magdan a mai avut câteva reprezentaţii la Nottara, duminica.

Atelierul reprezintă o alternativă la tendinţa de a separa cultura de divertisment, zic organizatorii. Eu nu cred că dacă participi la o seară de vulgarizare a ştiinţei devii mai deştept. Mai bine pune mâna pe o carte şi o citeşti gratis sus la cafenea. Eşti mai în câştig.

Leon Magdan este cel care sustine acest atelier si caruia ii multumim si ii tinem pumnii si la noul eveniment.

Intrarea este libera. Va asteptam!

Pentru mai multe informatii va rugam scrieti-ne la info@diverta.net.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *