Flip Builder – un program de editat cărţi digitale

flipbuilderInternetul e plin de programe de software pentru editat cărţi digitale. Calibre e din ce în ce mai greoi. Unul dintre  cele mai noi apărute, Flip  PDF Profesional mi se pare cel mai reuşit prin acurateţe, rapiditate de încărcare şi administrare prietenoasă. Practic dacă ai un PDF bun poţi să obţii o carte digitală excepţională.

Acum când lumea smart-mobilelor a explodat, iar Yucky – noua generaţie conectată e tot mai dependentă de noile tehnologii, e timpul cărţilor de poveşti digitale.

La taberele de vară care se vor organiza în iulie – august vom prezenta şcolarilor câteva cărţi de poveşti accesibile gratuit pe site-ul www.buchiseala.ro, editate cu acest program. Softul permite inserarea desenelor, a vocilor şi a diferitelor efecte vizuale.

Marile cărţi de poveşti aşteaptă să fie traduse şi în limba română. Cum arată o poveste? Click, aici!

Flipbuider a apărut şi în limba română.

El poate fi folosit nu numai pentru cărţi digitale, ci şi pentru broşuri de firmă, cataloage de prezentare, trailere de reclame.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *