UEFA va folosi „ochii de şoim” la Campionatul European, Nea Puiu pe „Briliantul Ardealului”

ochi de soimNoile tehnologii vor fi folosite la Campionatul European de fotbal din Franţa. Mai multe camere, conectate la un computer, vor urmări dacă mingea a trecut linia porţii printru-un sistem „ochi de şoim”, astfel că arbitrii vor fi asistanţi informatic în deciziile pe care le vor lua.

Tehnologiile inteligente nu vor fi îndreptate spre bătrânele cruci ale lui Anghel Iordănescu, ne informează organizatorii celei mai mari competiţii sportive ale anului 2016.

Trebuie să înţelegem că nu mai avem supervedete care pot decide rezultatul unui meci. Şi nici pe Claudiu Răducanu ascuns în „bloc notes.” Echipa lui Nea Puiu trebuie să se impună tactic, nu ştim dacă Denis Alibec, omul cheie al Astrei, este deja urcat în avionul de Paris. Pe surse se dă ca sigură prezenţa lui Mircea Sandu, acest highlander al fotbalului românesc.

Chiar dacă vigilenţa este sporită tehnologic, noul radar sportiv nu va prinde saltul fantastic al lui Arsene Boca, Sfântul de la Prislop, supranumit „Briliantul Ardealului”,  perfect refăcut după seria de minuni săvârșite în recentul sezon competițional, cel de-al doisprezecelea jucător al naţionalei României, jucătorul invizibil care ar putea fi cheia mistică pe Stade de France a lui Iordănescu.

Având un asemenea talent în echipă, putem  paria pe egalul cu Franţa din deschiderea Campionatului European.

Ultimele informaţii din tabăra sportivă secretă a lui Puiu Iordănescu de pe Muntele Athos, aduse de Sfântul Duh al Naţionalei României, care nu poate fi interceptat de, ochii de șoim conving jucătorii de la pariuri sportive,  că pot juca X, deoarece antrenorul nu va folosi în atac sfânta treime, ci va merge pe un clasic 4-4-2, mai vechea autobază românească.

Marele antrenor Angelo Niculescu s-a ridicat recent la cer. El va fi elementul surpriză din planul tactic al lui Iordănescu, aşa că pariurile online vor exploda, pentru că planurile secrete ale lui Iordănescu au fost decriptate după patru săptămâni de post de către un aranjor de rezultate sportive, mai bun decât Sandu cu blaturile sale. Dreptcredinciosul sportiv ne asigură că sufletul Guadalajarei îl va ajuta doar în meciurile următoare pe Iordănescu pentru mult aşteptatele goluri.

Deci un 0-0 cu Franţa e cel mai bun de pus la pariurile sportive.

 

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

One Responseto “UEFA va folosi „ochii de şoim” la Campionatul European, Nea Puiu pe „Briliantul Ardealului””

  1. Alexandru spune:

    Chiar ar fi utila prezenta unui astfel de sistem in orice competitie, sau macar in cele importante. Sa speram ca se va dezvolta din ce in ce mai mult, sa avem si noi parte de un fotbal macar corect, daca frumos nu este in multe dintre meciurile vazute.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *