Theodor Constantin – Urmărirea abia începe. (Colecţia Adevărul)

O crimă inedită şi ciudată se petrece la un castel din România – din descrieri se poate recunoaşte Peleşul. Edificiul, devenit între timp un muzeu, este martorul unei crime aparent fără rezolvare. Un ghid este ucis cu o săgeată din dotarea muzeului, iar această întâmplare declanşează, după cum e şi firesc, o anchetă. Suspectul, fără doar şi poate, se află printre funcţionarii muzeului. Iar lucrurile nu se opresc deloc la această crimă.
„Urmărirea abia începe” este un roman poliţist senzaţional, dedicat soţiei sale, Clara. A cunoscut-o pe Clara pe când aceasta era încă elevă la liceu, iar el student la Cernăuţi. S-au completat foarte bine, ea ajutându-l la ebraică, el predându-i limba greacă. A început o idilă foarte frumoasă, care avea să dureze toată viaţa, supravieţuind războiului, ocupaţiei ruseşti, deportării ei în Transnistria şi, mai apoi, regimului comunist.

Theodor Constantin a fost foarte impresionat de drama evreilor deportaţi, căutând mereu să ajute. Şi-a riscat viaţa de nenumărate ori aducând bani iubitei, prin intermediul unei vânzătoare de covrigi, pentru a-i face viaţa mai uşoară.

De acelaşi autor

Maica îngerilor. (Colecţia Adevărul)

Order Urmarirea abia începe Preţ @ RON50,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *