Theodor Constantin – Crizanteme pentru Erna. (Colecţia Adevărul)

Crizanteme pentru Erna este ultimul volum din seria celor nouă titluri poliţiste. Romanul încheie lanţul aventurilor agentului Ducu Mănăilă cu trustul de spionaj internaţional „Nebel”. Al doilea plan al cărţii dezvăluie dragostea profundă, nepermisă a lui Mănăilă pentru Erna Caroţi, sentiment de neconceput a exista între un ofiţer de securitate cu mare responsabilitate în contraspionaj şi un spion internaţional.
Despre Theodor Constantin s-a scris foarte puţin în timpul vieţii, fiind o persoană retrasă, care nu frecventa cercurile scriitorilor vremii. După moartea lui Theodor Constantin, numele său nu a mai apărut ani de-a rândul în librării şi nici măcar în publicaţiile Uniunii Scriitorilor. Soţia scriitorului, Clara Constantin, s-a străduit mulţi ani să-i reediteze opera. Până la apariţia cărţiilor în Colecţia Adevărul, uşile editurilor la care a bătut au rămas închise, singura reuşită fiind volumul de nuvele Achamot, apărut în 2002.

De acelaşi autor

Casa cu neguri. (Colecţia Adevărul)

Order Crizanteme pentru Erna Preţ @ RON50,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *