Taichi Yamada – N-am mai visat de mult că zbor

1Povestea de dragoste dintre Mutsuko şi Taura nu e deloc una obişnuită. În vreme ce iubita sa întinereşte inexplicabil, Taura se confruntă cu spaima de a o pierde definitiv. Incluzând elemente fantastice şi întreţinând o anumită ambiguitate până la final, romanul încărcat de sensibilitate şi senzualitate al lui Taichi Yamada este de fapt o parabolă despre obsesia întineririi şi consecinţele acesteia, despre teama de moarte şi încercarea de a o eluda prin iubire. O replică strălucită, în registru erotic, la Strania poveste a lui Benjamin Button a lui Scott F. Fitzgerald.

Order N-am mai visat de mult că zbor Preţ @ RON25,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

One Responseto “Taichi Yamada – N-am mai visat de mult că zbor”

  1. liliana spune:

    N-am citit cartea aceasta, dar am sentimentul ca a venit spre mine ca un semn si ca – daca o voi citi – ma va ajuta sa stiu mai bine cum sa-mi petrec anii care mi-au mai ramas pentru a cunoaste si pentru a preda cunoasterea.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *