Tabăra Coolturală BookLand, cel mai inteligent mod de a te distra

banner_tabara_tabara-site-v2Vacanța de vară, momentul mult așteptat de toți copiii, le oferă acestora prilejul să-și creeze amintiri de neuitat, de care să își amintească cu drag mult după ce au făcut primii pași în viața de adult. În timp ce ei se gândesc la distracție non-stop, momente petrecute de dimineața până seara alături de prieteni, fără grija școlii, părinții se gândesc inevitabil că nu ar strica dacă ar mai deschide o carte în tot acest timp și dacă ar mai învăța ceva util.

În această vară, nu există loc de compromis, dorințele părinților și ale copiilor se îndeplinesc deopotrivă, pentru că cei mici vor descoperi că pot să se distreze de minune și să învețe în același timp numai în Tabăra Coolturală BookLand, singură tabără din România care îmbină distracția cu o lista lungă de activități stimulante pentru cultura și disciplina copiilor.

Având la bază un concept inovator, care se bazează pe educația alternativă, Tabăra Coolturală BookLand pune accent pe dezvoltarea personală, sănătatea fizică și mentală a copiilor printr-un mix echilibrat de activități educaționale și distractive – workshop-uri de literatură, teatru, muzică, dans, astrologie, psihologie practică, antreprenoriat, oratorie dar și sesiuni de călărie, înot, fotbal, tiroliana, drumeții și treasure hunting, concurs foto, jocuri în echipă, teatru interactiv, karaoke.

Iar cu ajutorul invitaților din rândul actorilor, scriitorilor, artiștilor plastici și antreprenorilor, tinerii vor primi inspirația necesară pentru a-și descoperi adevăratul potențial.

În acest an Tabăra Coolturală BookLand se desfășoară în trei locații: Munții Apuseni (29.06 – 05.07), Valea Lotrului (12.07 – 19.07) și Galway-Irlanda (17.08 – 23.08) și se adresează copiilor cu vârste între 8-18 ani.

CONCURS: Câștigă un loc în Tabăra Coolturală BookLand, locația Munții Apuseni

Trimite pe adresa tabara@book-land.ro un eseu cu tema „O amintire de vacanta” și poți câștiga un loc în Tabăra Coolturală Bookland din Munții Apuseni! Concursul se desfășoară până pe 5 Iunie 2015,  iar câștigătorul va fi anunțat în data de 9 Iunie 2015. Câștigătorul va fi desemnat de către o comisie alcătuită din reprezentanți Bookland, pe baza următoarelor criterii: creativitate, originalitate, respectarea regulilor de ortografie și gramatică a limbii române.

Mai multe detalii despre Tabara Coolturală BookLand pe www.book-land.ro/tabara

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *