Suzanne Ward – Matei, vorbeşte-mi despre rai

CarteÎn carte este vorba despre revelaţiile pe care Suzanne Ward le-a primit de la fiul ei, Matei, care a murit de curând si care face o prezentare foarte detaliată a vieţii de după moarte şi a lumii de dincolo. Este cea mai exactă şi amănunţită prezentare a acestui subiect atât de controversat – viaţa de după moarte, viaţa care se dovedeşte a nu fi câtuşi de puţin atât de înspaimântătoare cum ni s-a părut, poate, până acum.

Matthew Ward (11 septembrie, 1962 – 17 aprilie, 1980)

După ce Matei a murit în urma unui accident de maşină, mama sa a solicitat ajutorul unor mediumuri, pentru a obţine informaţii despre fiul său. Toţi i-au spus că „la vremea potrivită” ea şi Matei vor comunica direct. La aproape 14 ani după moartea lui, Matei a intrat în legătură telepatică cu mama sa.

Scopul acestui contact a fost mai presus de schimburi de mesaje personale. Matei, împreună cu surse pe care i le-a prezentat mamei sale în timpul „întâlnirilor”, au adus informaţii convingătoare şi concludente, care să fie date publicităţii.

Astfel au apărut Cărţile lui Matei. Prima este Matei, vorbeşte-mi despre rai, al doilea volum este Revelaţii pentru o nouă eră, al treilea volum este Iluminări pentru o nouă eră, iar volumul al patrulea se intitulează Vocile Universului.

Suzanne Ward, mama lui Matei, este jurnalistă, carieră care a pregătit-o pentru mesajele permanente ce vin în urma legăturilor ei telepatice.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *