Susţinem vacanţa de trei luni a elevilor!

Peste 31.000 de elevi protestează pe Facebook faţă de scurtarea vacanţei de vară.

Să spunem nu cu toţii tăierii din vacanţa de vară şi mărirea celei de iarnă! Cei de la Ministerul Educaţiei şi Sportului vor să ne ia din vacanţa de 3 luni o lună şi să o mărească pe cea din iarnă! Spuneţi nu acestei idei! Haideţi să fim cât mai mulţi care suntem împotriva acestei legi! Să arătam că nu ne este frică să ne spunem părerea!„, susţin elevii în mesajul postat pe grupul de Facebook.

Scrisoarea unui elev revoltat.

Echipa Bookiseala premiază pe cei mai buni povestitori. Cele mai bune zece poveşti de vacanţă vor fi publicate într-un volum. Trimiteţi pe carteaprinposta@bookiseala.ro

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

One Responseto “Susţinem vacanţa de trei luni a elevilor!”

  1. Octavian Baa spune:

    Multumesc tuturor ca imi sunteti alaturi de mine repet nu pentru mine sau pentru a castiga cv eu personal din asta ! Sunt si eu un simplu baiat(elev) care vrea ca bineinteles toti elevii sa aiba un cuvant de spus in toate magariile si prostiile facute de cei din varf!daca cineva o sa ma ajute dak nu voi lupta singur si voi face tot posibilul ca noi elevii ,in aceasta tara sa putem avea un cuvant de spus !
    Motivul pentru care a ajuns Romania aici ?E foarte simplu :
    1.Daca deschid televizorul – batai intre parlamentari jicniri ( „un exemplu foarte bun de urmat „)
    2.Unii de acolo arunca cu banii pe niste nimicuri defolositoare!(unii)

    Si multe motive pentru care Romania noastra pe care o stim noi a ajuns unde este!

    Am primit mesaje de la multi elevi(Colegi) de sustinere si vreau sa ma multumesc inca o data si va promti ca nu o sa ma opresc aici !
    Si pentru cei care au fost impotriva si au stiut sa jicneasca(fratilor nu va port pica )e parerea voastra si trebuie spusa !

    Repet daca cineva poate sa ma ajute cu informatii despre acest document official ma poate contacta pe id ttt_aaa_vvv_yyy (24/24)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *