Stephen Denning – Limbajul secret al leadershipului

Stephen Denning, cunoscător al artei de a spune poveşti care remodelează afacerile, explică de ce abordarea tradiţională a comunicării nu funcţionează în leadership şi arată tiparele ascunse pe care liderii eficienţi le folosesc pentru a aprinde scânteia schimbării. În Limbajul secret al leadershipului, el arată cum poate fi inspirat entuziasmul pentru o cauză, oricât de sceptică, cinică sau ostilă ar fi audienţa.

Denning introduce conceptul de inteligenţă narativă – abilitatea de a înţelege, de a acţiona şi reacţiona la timpul potrivit în lumea afacerilor, pe care el o descrie ca o mereu schimbătoare lume a poveştilor ce se întreţes. Ne arată de ce această abilitate este vitală în leadership, care îi sunt dimensiunile şi cum poate fi măsurată.

Explicaţiile, exemplele şi trucurile din Limbajul secret al leadershipului sunt esenţiale pentru CEO, manageri, brand manageri, politicieni, profesori, părinţi – adică pentru oricine are de gând să schimbe lumea.

Order Limbajul secret al leadershipului Preţ @ RON60,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *