Stănciulescu Gabriela – Economie şi gestiune în turism. Probleme, proiecte şi studii de caz

Lucrarea este destinată în principal uzului studenţilor din ciclul de licenţă de la facultăţile de Ştiinţe economice, specializarea Economia Comerţului, Turismului şi Serviciilor, anul II şi III de studiu, este foarte utilă cadrelor didactice angajate în procesul formării profesionale, precum şi elevilor de la liceele economice cu aceeaşi specializare, fiind de asemenea de interes pentru cercetători.

Nu în ultimul rând, exemplele ipotetice cu rol de exerciţiu util în înţelegerea şi fixarea informaţiei, dar mai ales exemplele practice fac ca această carte să devină un instrument de lucru valoros şi pentru practicienii – cadre de decizie sau lucrători din domeniul turismului – preocupaţi de cunoaşterea mecanismelor funcţionării angrenajului turistic, operaţiunilor din turism, gestiunii unităţilor hoteliere şi restaurantelor.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *