Sorin Constantin Deaconu – Contabilitatea instituțiilor publice

Demersul cărţii de faţă se concretizează atât într-o prezentare atât a normelor şi a practicii naţionale, cât şi a elementelor din Standardele Internaţionale de Contabilitate pentru Sectorul Public.
Materialul îşi propune abordarea aspectelor teoretice şi practice care vizează: organizarea şi funcţionarea instituţiilor publice, modul de elaborare, aprobare şi execuţie ale bugetelor publice, precum şi modalităţile de finanţare şi mai ales de reflectare în contabilitate a principalelor operaţiuni derulate în instituţiile publice.
Lucrarea se constituie într-un îndrumar pentru o arie largă de beneficiari, în special studenţii şi absolvenţii specializărilor din domeniul ştiinţelor economice, profesioniştii contabili din sectorul public, precum şi aceia care doresc să se iniţieze în tainele contabilităţii publice.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *