Sophie Kinsella – Fata fantomă

UnknownLara Lington a avut întotdeauna o imaginaţie debordantă, dar iată că, dintr-odată, imaginaţia asta a ei a cam început să-şi facă de cap! Femeile tinere, obişnuite, la vreo douazeci şi ceva de ani, care încearcă să-şi vadă de viaţa lor, să-şi facă o carieră, nu sunt vizitate de fantome, nu ? Şi totuşi, se pare că spiritul strămătuşii Sadie, neliniştit, şi-a găsit o formă de manifestare în lume şi e hotărât să rămână prin preajma Larei, până când aceasta îi va îndeplini dorinţele. Cumva, ajutându-şi strămătuşa în vânătorea ei de comori, Lara descoperă că propria ei viaţă a devenit interesantă şi romantică. Rămâne să vedem care e, până la urmă, sensul acestei fantastice întâlniri…

„Fata fantomă este o poveste romantică, plină de umor, care propune o viziune aparte asupra lumii tensionate din ziua de azi, lăsându-se condusă de o voce deosebit de ironică, şi de intrigată  a trecutului.” (Daily Mail)

De acelaşiautor

La cumpărături cu Minnie

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

One Responseto “Sophie Kinsella – Fata fantomă”

  1. patriiii spune:

    sophie kinsella e una din autoarele mele preferate:D

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *