O’Sheila Flanagan – Sora lui Caroline

Sora lui Caroline (2002), un roman populat cu figuri feminine pline de viaţă şi pasiune, prezintă relatia tensionata dintre două surori extrem de diferite ca înfăţişare şi temperament, ale căror destine se împletesc pe întreg parcursul romanului. Frumoasa, fermecătoare şi nonconformista, Caroline întruchipează visul oricărui bărbat din Dublin, spre disperarea surorii sale mai mici, Tossa, pe care soarta n-a înzestrat-o cu acelaşi sex-appeal şi care se simte în permanenţă eclipsată. Roata destinului se întoarce însă în favoarea Tossei care, datorită inteligenţei şi minţii sale organizate, reuşeşte să-şi facă o carieră de succes, în timp ce Caroline este silită să se căsătorească la o vârstă fragedă din cauza unei sarcini neprevăzute şi să devină o mamă de familie cu norma întreagă. Iar greşeala absurdă a Tossei, care într-un moment de vulnerabilitate îl sărută pe soţul lui Caroline, distrugând astfel căsnicia fragilă a acesteia, ameninţă să le dezbine definitiv pe cele două surori.

„Personajele Sheilei O’Flanagan reuşesc să ţină cititorul cu sufletul la gură de la început până la sfârşit.” (Irish Emigrant)
„Un roman extrem de captivant! Sheila O’Flanagan este o povestitoare excelentă, personajele ei sunt bine conturate şi credibile… Sora lui Caroline este o lectură fascinantă, o carte pe care o poţi strecura liniştit în valiză când călătoreşti prin lume.” (Irish Examiner)
„O saga de familie pe care n-o mai poţi lăsa din mână… (Bookseller)
„Surorile au întotdeauna nevoie una de cealaltă, dar ce se întâmplă atunci când persoana care te trădează este chiar sora pe care o iubeşti? O ierţi că ţi-a distrus viaţa sau te răzbuni distrugând-o la rândul tău pe a ei? Sora lui Caroline este o ocazie excelentă pentru a evada din realitatea cotidiană şi ar trebui să-i încânte pe toţi cei cărora le plac poveştile bine spuse.” (Commuting Times)
De acelaşi autor

Order Un roman populat cu figuri feminine Preţ @ RON39,95

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *