Seară de poezie şi proză la Institutul Blecher

dalisMarin Mălaicu – Hondrari şi Gabriel Daliş se vor întâlni miercuri, 24 februarie, ora 18,00, la Clubul Institutului Blecher de sub egida Uniunii Scriitorilor, în sala Oglinzilor, cu cititorii la o seară de lectură.  Organizator este Claudiu Komartin.

Gabriel Daliş s-a născut la 8 mai 1978. A studiat Ştiințele Economice şi Teologia. A publicat, până în prezent, patru volume de versuri: Semnale de sambată (1996), Întoarcere acasă (1998), Chip Împreună (1999) și Copacul fără urmaş (2005). Prezent în două antologii și în Enciclopedia Bucovinei vol. II. A publicat în: Convorbiri Literare, Bucovina Literară, Dacia Literară, Crai Nou, Outopos, Orizonturi, Poezia, Poesis, Luceafărul etc. Semnează recenzii pe BOOKiseala.ro și pe Hyperliteratura.ro. Premiul de debut pentru carte de poezie (1997), Premiul pentru carte de poezie (1999, 2000), Premiul Iulian Vesper (2000).

Marin Malaicu-Hondrari s-a născut la 29 ianuarie 1971. A publicat volumul Zborul femeii pe deasupra bărbatului, Editura Eikon, Cluj-Napoca, 2004. Cartea a obţinut Premiul pentru Debut al Uniunii Scriitorilor din România , filiala Cluj. În 2006 a publicat Cartea tuturor intenţiilor, Editura Vinea, Bucureşti. A tradus poezie din limba spaniolă pentru revista LiTerra.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *