Robert Vaughn – Manualul trainerului profesionist

CarteCel mai cuprinzător manual de training scris pentru toţi cei care se ocupă de formarea personalului, indiferent de nivelul de pregătire sau de experienta lor. Manualul trainerului profesionist abordează intregul proces de instruire şi prezintă concis şi sistematic o mulţime de instrumente, metode şi modele utile. Cititorul este călăuzit pas cu pas de la identificarea nevoilor de instruire ale angajaţilor şi organizaţiei, la planificarea instruirii la locul de muncă şi în afara ei, la proiectarea şi livrarea programelor de training, la alegerea mijloacelor auxiliare şi la evaluarea eficacităţii instruirii. Celor noi în domeniu, cartea le oferă o privire de ansamblu asupra întregului proces de instruire. Trainerii cu experienţă găsesc aici o valoroasă listă de instrumente şi metode practice din care să aleagă.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

2 Responsesto “Robert Vaughn – Manualul trainerului profesionist”

  1. Neagu Gelu spune:

    Buna ziua
    As dori sa-mi trimiteti, prin posta, cu plata ramburs cartea lui Robert Vaughn – „Manualul trainerului profesionist”, la adresa
    comuna Plosca
    judetul Teleorman
    cod 147265
    telefon 0766534980
    Multumesc!

  2. Ilă Citilă spune:

    dar cum va numiti?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *