Robert Şerban – Moartea parafină

CarteDupă o rezidenţă literară în Elveţia şi la o distanţă de patru ani de la ultima sa carte „Cinema la mine acasă”, poetul şi realizatorul Tv Robert Şerban lansează volumul „Moartea parafină„, marţi 5 octombrie, ora 18, în foaierul Teatrului Naţional Timişoara.Ca orice om care se apropie de 40 de ani se gândeşte la moarte. „Pe mine mă aşteaptă zâmbetul micuţului meu în fiecare zi şi trebuie să lupt”, declară autorul.

Poezia lui Robert Şerban e una prietenoasă, caldă, familiară. El are ceva din spiritul ludic al bănăţenilor, deşi s-a născut în altă parte. Scrie simplu despre lucrurile care ni se întâmplă într-un stil original. Te împrieteneşti repede cu poemele sale, pe care le memorezi uşor, pentru că şi tu ai trecut prin aceleaşi stări ca autorul, dar n-ai ştiut să fi la fel de plastic şi de reflexiv. Poezia sa se derulează ca un film, parcă şi vezi cum cizmele nu se lasă date jos sau prunul, sedus de grauri.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Pages: 1 2

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *