Robert Hogan – Modelul rachetă. Sfaturi pentru construirea unei echipe performante

Experienţa autorilor din lucrul cu sute de echipe şi grupuri din domeniul public şi privat din Statele Unite şi Europa demonstrează că liderii au nevoie de un model practic şi bine documentat atunci când vine vorba de team building. Modelul Rachetă le oferă liderilor sfaturi practice solide pentru îmbunătăţirea dinamicii de grup şi echipă. Modelul este atât descriptiv, cât şi prescriptiv — poate fi utilizat pentru a evalua felul în care funcţionează echipele şi pentru a oferi recomandări specifice despre lansarea de noi echipe sau îmbunătăţirea performanţelor unor echipe deja formate.

Prima regulă în leadership: eşti atât de puternic cât sunt de performante talentul şi echipa cu care lucrezi! Dar cum găseşti oamenii potriviţi şi cum construieşti o echipă performantă? Am folosit modelul prezentat în această carte pentru a-mi evalua şi construi echipele şi pentru a le reevalua capacităţile şi a aduce îmbunătăţirile necesare. Rezultatele excepţionale pe care am reuşit să le obţin vorbesc de la sine.
Mark Roellig
Vicepreşedinte Executiv şi Consilier General
MassMutual Financial Group

Order Modelul rachetă. Sfaturi pentru construirea unei echipe performante Preţ @ RON34,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *