Reader’s Digest – Civilizații dispărute

Unknown139.80 – 99.99 Lei

Civilizații dispărute, o carte fascinantă abia ieșită de sub tipar, care dezvăluie secretele ascunse ale trecutului omenirii: Petra, un imperiu comercial în mijlocul deșertului… Delos, acum doar ș, dar în trecut un port prosper și centru comercial… Chanchan, orașul legendar din Peru îngropat în nisip și multe altele. Culturi exotice, obiceiuri de mult uitate, capodopere ale ingineriei, o călătorie înapoi în timp prin 40 de civilizații ale lumii, toate acestea le veți descoperi în Civilizații dispărute.

Pachet Artă

Cartea cuprinde și capitole speciale despre cum s-au dezvoltat agricultura, orașele, scrisul, comertul și tehnologia de-a lungul miilor de ani și cum arheologii au pus cap la cap bucăți din trecut pentru a aduce în prezent o imagine completă a acestora.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *