Phillipa Fioretti – Cartea dragostei

O aventură fascinant de hazlie, întreţesută cu firul savuros al poveştilor de amor, Cartea dragostei ne poartă de la Sydney la Roma, într-un vârtej fabulous de rochii splendide şi întâmplări pline de îndrăzneală. O cursă nebună contra cronometru.

Când Lily, o făptură adorabilă, pasionată de rochii vintage, şi Robbie, iubitul ei de foarte multă vreme, descoperă într-o zi în anticariatul lor o carte rară cu reproduceri erotice din Antichitate, n-au nici cea mai mică idee despre ce-i aşteaptă. Robbie vrea s-o vândă cui oferă mai mult, în timp ce Lily e ferm hotărâtă s-o înapoieze proprietarului de drept.

Însă atunci când în magazin intră William, un rus îndârjit care începe să pună întrebări despre obiecte de artă furate, lucrurile iau o întorsătură neplăcută. Robbie dispare şi o lasă pe Lily să răspundă la întrebările din ce în ce mai dificile.

Decişi să afle dacă Robbie mai este în viaţă , Lily şi William formează o alianţă zbuciumată şi pleacă în Italia. În acest joc fatal al încrederii, secretele sunt negociate, iar Lily trebuie să decidă care dintre cei doi bărbaţi îi merită devotamentul – şi inima.

Order Cartea dragostei Preţ @ RON29,90

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *