Paz Torrabadella – Inteligenţa emoţională la locul de muncă

imagineCariera profesională a devenit preocuparea principală a multora dintre noi, dornici de a obţine recunoaştere şi realizări pe plan profesional. Acest manual este un instrument indispensabil în făurirea propriului drum prin jungla competitivă şi încâlcită pe care o reprezintă mediul organizaţional de astăzi.

Inteligenţa emoţională la locul de muncă este o carte proiectată pentru a transforma munca într-un veritabil demers de împlinire personală şi totodată o oportunitate pentru a te cunoaşte pe tine însuţi şi pe cei din jurul tău. În paginile sale vei întâlni sfaturi valoroase, reflecţii şi teste menite să-ţi crească potenţialul în muncă prin intermediul puternicelor instrumente ale inteligenţei emoţionale.

Scris de un prestigios specialist în domeniu, acest ghid practic vă arată cum să:
• vă cunoaşteţi şi să vă valorificaţi la maxim punctele forte;
• vă activaţi intuiţia şi creativitatea;
• munciţi mai eficient;
• relaţionaţi cu ceilalţi şi să aplanaţi conflicte.

Paz Torrabadella este licenţiată în Psihologie şi specialistă în Comunicare şi Dezvoltare Personală. Structurează şi ţine seminarii de dinamica grupului şi are colaborări pe aceste teme la posturi de radio, televiziuni şi diverse publicaţii de specialitate.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *