Paul Auster – Tombuctu

UnknownDomnul Osache (Mr. Bones), eroul canin din roman, este ciracul şi confidentul lui Willy G. Christmas, un vagabond din Brooklyn, sclipitor, dar nu tocmai întreg la minte. Simţindu-şi sfârşitul aproape, Willy porneşte împreună cu Domnul Osache spre Baltimore pentru a o căuta pe fosta lui profesoară de liceu şi totodată pentru a-i găsi un nou cămin tovarăşului său. Domnul Osache este cel care ne informează despre această călătorie; din gândurile lui, Paul Auster a ţesut una dintre cele mai suculente şi mai incitante naraţiuni din literatura americană recentă.

De acelaşi autor

Cartea iluziilor

Nebunii în Brooklyn

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

One Responseto “Paul Auster – Tombuctu”

  1. roberts spune:

    vreau si eu aceasta carte, nu o mai gasesc in librarii:(

Trackbacks/Pingbacks

  1. FlashMob pentru prietenii cu patru picioare « Pandora's | Blog la feminin - [...] Vă recomand, celor care n-au citit încă, Tombuctu a lui Paul Auster.…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *