Patrick Lencioni – Trei indicii ale unei slujbe mizerabile

LencioniPatrick Lencioni, un autor extrem de bine vândut în SUA, potrivit ziarului New-York Times, abordează un subiect uman şi universal de mare actualitate, cu care se confruntă în prezent foarte multe persoane: un loc de muncă mizerabil. Autorul ne propune un model revoluţionar şi simplu, în urma căruia slujba pe care o ai să îţi ofere un sentiment de satisfacţie şi împlinire.

“Trei indicii ale unei slujbe mizerabile” relatează povestea de neuitat a lui Brian Bailey, un director retras brusc din activitate, care caută sa dea un sens carierei şi vieţii sale. Printr-o serie de „răsuciri“ şi întorsături ce îl aruncă din funcţia de director al unei companii de prestigiu pe pârtia din Tahoe Lake, la geamul unui restaurant fast-food, Brian descoperă trei cauze universale ale suferinţei şi frustrării în muncă şi modalităţile de a le depăsi. Indiferent că încearcă să convingă un bancher de importanţa satisfacţiei în muncă sau cere unui şofer care livrează pizza să fie mai prietenos cu clienţii, Brian se confruntă cu o serie de situaţii care dezvăluie mizeria prezentă în numeroase companii.

De acelaşi autor

Cinci disfuncţii ale muncii în echipă


Order Trei indicii ale unei slujbe mizerabile Preţ @ RON72,93

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

4 Responsesto “Patrick Lencioni – Trei indicii ale unei slujbe mizerabile”

  1. Baciu Alexandru spune:

    As dori cartea Trei indicii ale unei slujbe mizerabile – Patrick Lencioni. Este disponibila?

  2. Ilă Citilă spune:

    Din pacate nu mai e disponibil acest titlu momentan. Ila

  3. marina spune:

    am eu cateva exemplare din aceasta carte….cine e interesat sa-mi scrie un e-mail la arina_m6610@yahoo.com

  4. marina spune:

    am cartea in mai multe exemplare . pt cine e interesat sa-mi trm un mail pe adresa arina_m6610@yahoo.com

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *