Pascal Py – Metode şi trucuri despre… Cum să impuneţi preţul dorit

În zilele noastre, miza preţului este cu atât mai importantă pentru comercianţi cu cât clienţii lor, cumpărători în interes profesional sau nu, înţeleg să achiziţioneze în cele mai bune condiţii posibile şi, în acest scop, exersează activ negocierea.
Arta „managementului clienţilor” dezvoltată de Pascal Py în această lucrare este rezultatul numeroaselor seminarii de gestionare şi management al clienţilor.
La finalul lecturii acestei lucrări „Metode şi trucuri despre …… cum să impuneţi preţul dorit” veţi şti mai bine cum să rezistaţi presiunilor exercitate de clienţi pentru a obţine unele favoruri sau reduceri. Aplicând metodele preconizate, vă veţi putea vinde produsele sau serviciile în cele mai bune condiţii de preţ şi de profit. Acest lucru nu va întârzia să fie un beneficiu atât pentru firmă/companie cât şi pentru dvs.

Order Metode şi trucuri despre... Cum să impuneţi preţul dorit Preţ @ RON105,99

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *