Nicolescu Ovidiu – Starea de sănătate a managementului din România din 2010

a) Prezentarea caracteristicilor managementului din România – la nivel național, al administrației publice și agenților economici la nivelul anului 2010, actualizate față de 2009 – pe baza intervievǎrii a 1988 de manageri, profesori și alți specialiști în management.

b) Includerea unor capitole noi privind caracteristicile și perfecționarea managementului unitǎților de invǎțǎmânt universitar, training-ului și consultanței manageriale.

c) Finalizarea analizei managementului din România, pe ansamblu și la nivelul principalelor componente – agenți economici, administrații publice centrale și locale și organizații de firme și consultanțǎ managerialǎ – cu un set de prioritǎți și modalitǎți de perfecționare specifice.

d) Elaborarea pentru România a unui set de direcții de acțiune managerial-economice cu caracter global, prin prisma Strategiei UE 2020, care formeazǎ obiectul capitolului final al lucrǎrii

 

Order Starea de sănătate a managementului din România din 2010 Preț @ RON50,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *