Oecd – Convenţia Fiscală. Model privind impozitele pe venit şi capital.Versiune condensată

„Publicarea în limba română a acestei Lucrări constituie o premieră. România, ca stat European se bucură de libertatea de circulaţie a bunurilor, serviciilor, capitalurilor şi persoanelor. De aceea, în ceea ce priveşte fiscalitatea europeană, această carte răspunde unei nevoi de a clarifica şi de a oferi exemple de interpretare a prevederilor fiscale pentru agenţii economici care desfăşoară activităţi transnaţionale.
Partea principală a Convenţiei Model se axează pe modul de impozitare a diferitelor tipuri de venituri şi capital cum ar fi: Venituri din proprietăţi imobiliare, Profiturile din activităţi economice, Transportul maritime, fluvial şi aerian, Întreprinderi asociate, Dividende, Dobânzi, Redevente, Câştiguri de capital, Venituri salariale, Onorariile administratorilor, Artişti şi sportive, Pensii, Servicii guvernamentale, Studenţi, Alte venituri, dar şi pe regulile de evitare a dublei impuneri pentru diferite situaţii (Metoda scutirii şi Metoda creditului).”

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *