Nick Rampley Sturgeon – Companii mici, profituri mari

Lucrarea analizează toate aspectele derulării unei afaceri care îi pot afecta succesul şi profitul. Această carte te va ajuta să evaluezi potenţialul de dezvoltare a firmei tale – adoptarea unei singure idei din fiecare capitol poate fi decisivă pentru a-ţi plasa afacerea pe un nou nivel al performanţei. Indiferent dacă este vorba de resurse financiare, vânzări, marketing sau clienţi, cartea realizează o analiză profundă a lucrurilor, aparent nesemnificative, care influenţează puternic rentabilitatea.

Combinând diverse tehnici, instrumente practice şi studii ale unor situaţii concrete, provenite de la o categorie largă de afaceri mici din întreaga lume, această carte este ca un consultant de care dispui zilnic pentru a te asigura că mica ta afacere aduce profituri mari – atât din puncte de vedere financiar, cât şi al satisfacţiei personale.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *