Nicholas Evans – Flacăra iubirii

Julia Bishop, născută şi crescută în New York, îşi va petrece vara în Montana, oferind consiliere pentru adolescenţii cu probleme. Însă ceea ce Julia nu ştie este că această experienţă îi va schimba viaţa.

Îndrăgostită până peste urechi de pompierul paraşutist şi muzicianul Ed Tully, abia aşteaptă să îşi petreacă weekendurile cu el în Misoula. Dar o relaţie foarte puternică se formează pe neaşteptate între ea şi prietenul cel mai bun al lui Ed, Connor Ford. Fermier din Montana şi pompier la rândul său, lui Connor îi place să lupte cu flăcările pe cât de mult iubeşte fotografia. Însă, aproape imediat după ce o cunoaşte, ajunge să o iubească pe Julia şi mai mult. Legăturile dintre cei trei devin din ce în ce mai puternice şi mai complicate, însă focul care le ameninţă viaţa îi va schimba pentru totdeauna.

De acelaşi autor

Cercul lupilor

Order Flacăra iubirii Preţ @ RON36,90

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *