National Geographic – Franţa (Colecţia Adevărul)

Franţa se va dovedi un instrument extrem de util pentru cei care vor sa afle mai multe despre această destinaţie extrem de bogată în oportunităţi. De fapt, este bine ştiut faptul că, în cazul ţărilor cu o ofertă turistică bogată, o “călăuză” care să îţi prioritizeze obiectivele şi să îţi organizeze timpul reprezintă un ajutor aproape indispensabil. în cele 400 de pagini ale ghidului National Gheographic vei descoperi tot ceea ce trebuie să ştii ca şi vizitator, fie că doreşti să îţi petreci timpul în Paris fie că vrei să vizitezi cât mai multe obiective turistice de pe întreg teritoriul Franţei.

Volumul este împărţit în trei secţiuni principale. Primul capitol propune o “vedere” generală asupra istoriei şi culturii. Urmează opt capitole care descriu opt regiuni, cu hărţi detaliate, fotografii şi recomandări ale experţilor. Secţiunea finală, “Sfaturi de călătorie”, conţine informaţii esenţiale pentru orice turist: mijloace de comunicare, urgenţe precum şi o selecţie de hoteluri, restaurante, magazine şi multe altele.

De acelaşi autor

Australia (Colecţia Adevărul)

Order Franţa (Colecţia Adevărul) Preţ @ RON16,99

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *