National Geographic – Australia (Colecţia Adevărul)

Australia reprezintă una dintre destinaţiile de top atât pentru turiştii americani cât şi pentru temerarii europeni care îşi doresc ca vacanţa lor să fie mai degrabă o escapadă într-o altă lume decât un concediu planificat într-un peisaj convenţional. Din acest punct de vedere Australia satisface orice pretenţii din punct de vedere turistic: peste 7000 de plaje întinse, oraşe extrem de bine dezvoltate, cultură şi istorie, arhitectură non-convenţională şi o mulţime de moduri de petrecere a timpului liber, atât în zona interioară a continentului, deşertică dar plină de surprize, cât şi în zona ţărmului, mult mai dezvoltată din punct de vedere turistic şi economic.

Ghidul National Geographic Australia are 400 de pagini structurate în 12 capitole. Volumul începe cu “Planificarea călătoriei” – capitol din care turistul îşi va putea extrage cele mai importante sfaturi şi recomandări referitoare la Australia turistică. Urmează un capitol despre istoria, cultura, gastronomia şi specificul local. Următoarele nouă capitole analizează cele mai importante regiuni şi oraşe iar în ultimul capitol, “Sfaturi de călătorie”, experţii National Geographic vă vor oferi cele mai utile ponturi pentru o vacanţa reuşită în Australia.

De acelaşi autor

Noua Zeelandă (Colecţia Adevărul)

Order Australia (Colecţia Adevărul) Preţ @ RON16,99

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *