Nandine Meyden – Eticheta în viaţa de afaceri

Cel ce stăpâneşte regulile jocului în privinţa etichetei poate evalua mult mai repede nenumăratele situaţii în care este pus şi poate hotărî rapid ce este de făcut. Astfel va fi în stare să interacţioneze cu oameni de condiţii diferite, ajungând să fie apreciat de fiecare dintre aceştia drept un partener de discuţii cu totul deosebit. Cartea de faţă ajută la dobândirea siguranţei de sine şi reprezintă o introducere în largul domeniu al bunelor maniere moderne din lumea afacerilor.

Nandine Meyden, expertă în privinţa etichetei în afaceri, se ocupă de pregătirea specialiştilor şi a cadrelor de conducere din diferite branşe economice încă din anul 1994, devenind cunoscută publicului larg prin intermediul emisiunii TV „Atenţie la gafe”.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *