Mihail Dumitrescu – Strategii şi management strategic

UnknownUn loc special în economia acestei părţi îl au capitolele referitoare la perfecţionarea organizării muncii de conducere văzută ca suport pentru un demers strategic performant şi descifrarea elementelor care caracterizează managementul proiectelor ca materializare a strategiilor manageriale. Domeniul managementului proiectelor, puţin cunoscut şi aplicat, dovadă a dificultăţilor de a accesa toate fondurile internaţionale oferite, merită o atenţie specială, susţinută prin acţiuni intense de training şi consultanţă managerială profesionistă.

Contribuţii de tipul celor referitoare la enunţarea unor noi paradigme ale mana­gementului modern, la încercarea de definire a indicelui dezvoltării manage­riale, la evocarea factorilor care influenţează intensitatea riscului sau cei care definesc cultura autonomiei şi alte asemenea se regăsesc în paginile acestei cărţi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *