Mihaela Comănescu – Managementul proiectelor publice cu finanţare internaţională

UnknownLucrarea „Managementul Proiectelor Publice cu Finanţare Internaţională” se adresează tuturor celor care doresc să se implice în mod direct în elaborarea unei propuneri de proiect cu finanţare externă, dar şi acelora care participă la implementarea unui astfel de proiect ce a trecut de faza de contractare. În plus, lucrarea oferă o bază consistentă de noţiuni utile tuturor celor care sunt implicaţi direct în monitorizarea procesului de implementare, dar şi celor care evaluează rezultatele unui proiect sau doresc să analizeze modul în care a fost finalizat un proiect.

 

În paginile volumului, cititorul poate identifica atât noţiuni şi elemente teoretice de bază, fundamentale pentru managementul proiectelor, metodologiile specifice pentru elaborarea unor propuneri de proiecte finanţate de diferite organizaţii internaţionale, dar şi exemple de proiecte de succes deja implementate.

 

Lucrarea este structurată pe şase capitole urmate de un glossar ce conţine termeni generali şi specifici proiectelor, pentru a oferi celor interesaţi explicaţiile corespunzătoare  pentru diferite concepte dar şi unele acronime sau abrevieri întâlnite în procesul de documentare în vederea pregătirii unei propuneri de proiect cu finanţare externă.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *