Mediafax Group oferă gratuit cartea „Omuleţul roşu”

Mediafax Group oferă gratuit romanul Omuleţul roşu de Doina Ruşti, probabil prima ficţiune românească citită pe telefon! Doar de Sărbători cartea poate fi luată în format PDF, ePUB sau MOBI de pe site-urile Mediafax Group!

„Dedic această carte tuturor femeilor singure, bărbaţilor deznădăjduiţi, tuturor celor care cred în iubire sau măcar în întâlnirea adevărată şi caldă dintre doi oameni care se doresc.” (Doina Ruşti)

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

2 Responsesto “Mediafax Group oferă gratuit cartea „Omuleţul roşu””

  1. Valentina Cornaciu spune:

    Ft frumoasa cartea:*

  2. Anca spune:

    M-as fi bucurat sa fie adevarat ceea ce scrie in anunt, adica aceasta carte sa fie disponibila in toatre formatele mentionate.Asta pentru ca practic nu exista literatura romaneasca in format mobi (pentru Kindle). Din pacate, am incercat toate link-urile si cartea nu se descarca decat in format .pdf, adica o pot citi doar pe computer.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *