Mary Jo Putney – O alegere dificilă

1Jason Kincaid, baron de Radford, este năucitor de chipeș, fabulos de bogat și total lipsit de scrupule. A obținut de fiecare dată tot ce și-a dorit, cu o singură excepție: marea lui dragoste din tinerețe. Acum, ajuns la vârsta la care începe să-și pună problema unui moștenitor, își dorește să câștige pariul pus cu bunul său prieten George Fitzwilliam și să-i demonstreze acestuia că o poate lua în scurt timp de soție pe Caroline Hanscombe, un nume ales la întâmplare dintr-un bol.

În ciuda averii și a înfățișării seducătoare, Jason nu reușește să o cucerească pe Caroline, ci doar s-o înspăimânte. Deși obligată de un tată avar să accepte logodna cu baronul, ea își găsește sufletul-pereche în persoana galantului căpitan Richard Davenport, de care o leagă nenumărate pasiuni comune. Dar cum ar putea o fetișcană timidă să refuze dorințele unui lord care îi ignoră cu atâta ușurință toate protestele, înainte ca îngrozitoarea zi a cununiei să sosească, și speranțele ei de a scăpa să se evapore una câte una?

Mary Jo Putney este unul dintre cei mai bine vânduți autori americani de ficțiune romantică, bucurându-se de o prezență permanentă în topurile publicațiilor New York Times, Wall Street Journal și Publishers Weekly.

Order O alegere dificilă Preţ @ RON19,90

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *