Mary Balogh – Iubire magică

UnknownRomanul de faţă, a cărui acţiune se petrece în Anglia, în epoca Regenţei, o are ca eroină pe frumoasa şi sfioasa Susanna Osbourne, profesoară la o şcoală de fete.
Într-o minunată zi de august, ea îl întâlneşte pe chipeşul şi fermecătorul viconte de Whitleaf, care i se pare frivol şi periculos. Cu toate că cei doi devin prieteni, Susanna îşi dă seama că acest nobil îndrăzneţ este o ameninţare pentru inima ei şi pentru secretele pe care le păstreză cu străşnicie. În ciuda oricăror principii şi precauţii, ei ajung să petreacă împreună o după-amiază romantică superbă, în care dragostea lor se împlineşte.
Din păcate însă, societatea a aşezat între ei o prăpastie de netrecut: cei doi tineri fac parte din clase sociale diferite şi mai mult, o întâmplare tragică din trecutul Susannei o împiedică să fie cu Peter. Dar destinul se poate juca cu viaţa lor. Ce le rezervă viitorul? – aflaţi la finalul cărţii.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *